ONLINE WIJN PROEVERIJ

DROF WIJN is volop bezig met ONLINE WIJN PROEVERIJEN.

Is dat ook iets voor jou? Met je familie, collega’s, vrienden of vereniging?

Tijdens deze coronatijd is menselijk contact moeilijk! Toch hebben we er allemaal behoefte aan om leuke dingen met elkaar te ondernemen. En een online wijnproeverij is dan een geweldig initiatief! Familie, vrienden, collega’s, de vrijmibo, leden van een vereniging, je verjaardag. Het voordeel is dat iedereen kan meedoen.

En het is reuze gezellig. Jij bepaalt het thema.

Bijvoorbeeld een WIJNREIS DOOR DE NIEUWE WERELD waarin wijnen worden geproefd uit landen als Nieuw Zeeland, Australië, Argentinië en Zuid-Afrika. Of een keur aan schitterende Italiaanse wijnen langs laten komen tijdens het thema CIAO ITALIA. En wat te denken van een WINE TASTING GAME. Raad aan de hand van tips welke wijnen je aan te proeven bent. En de winnaar ontvangt een mooie fles cadeau!

Een online wijnproeverij duurt ca. 1 uur, maar als de glazen nog niet leeg zijn kun je met elkaar natuurlijk nog gezellig napraten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stuur een mail naar wijn@drof.nl of bel (06-28143872). We overleggen dan wat jouw wensen zijn. Ook geef je door welke datum je in gedachten hebt. Ik zorg dan voor een offerte. Als je die akkoord vindt, gaan we aan de slag. Jouw gasten ontvangen een dag voor het evenement mini-flesjes met de wijnen. En dan start op het afgesproken moment de online happening.

Ben je klaar voor je online wijnavontuur? 

E-mailen
Bellen
Info