WIJN PROEVERIJEN EN WIJN CURSUSSEN

DROF WIJN is volop bezig met WIJN PROEVERIJEN en WIJN CURSUSSEN

Een proeverij. Is dat ook iets voor jou? Met je familie, collega’s, vrienden of vereniging?

Tijdens de coronatijd werd duidelijk dat menselijk contact heel erg belangrijk is! We hebben er allemaal behoefte aan om leuke dingen met elkaar te ondernemen. En een wijnproeverij is dan een geweldig initiatief! Familie, vrienden, collega’s, de vrijmibo, leden van een vereniging, je verjaardag. Het voordeel is dat iedereen kan meedoen.

En het is reuze gezellig. Jij bepaalt het thema.

Bijvoorbeeld een WIJNREIS DOOR DE NIEUWE WERELD waarin wijnen worden geproefd uit landen als Nieuw Zeeland, Australië, Argentinië en Zuid-Afrika. Of een keur aan schitterende Italiaanse wijnen langs laten komen tijdens het thema CIAO ITALIA. En wat te denken van een WINE TASTING GAME. Raad aan de hand van tips welke wijnen je aan te proeven bent. En de winnaar ontvangt een mooie fles cadeau!

Een wijnproeverij duurt ca. 1 uur, maar als de glazen nog niet leeg zijn kun je met elkaar natuurlijk nog gezellig napraten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stuur een mail naar wijn@drof.nl of bel (06-28143872). We overleggen dan wat jouw wensen zijn. Ook geef je door welke datum en locatie je in gedachten hebt. Ik zorg dan voor een offerte. Als je die akkoord vindt, gaan we aan de slag. Ben je klaar voor je wijnproeverij? 

---------------------------------------------

Of wil je meer weten? Dan kan ik voor groepen verschillende avond (of dag)cursussen verzorgen over specifieke thema's zoals "wijnproeven",  "een introductie in de wijnwereld", "Ciao Italia" en veel meer. Al heel snel kun je een aantal wetenswaardigheden en vaardigheden leren die wijn drinken nog interessanter maakt én die het altijd goed doen op een feestje...

 

 

Hoe gaat het in zijn werk? Vooraf bepalen we het niveau van de groep (het is mogelijk van beginners tot bevorderde wijnkenners) en je wensen. Ik maak een offerte en als je het ermee eens bent gaan we aan de slag!

Stuur een mail naar wijn@drof.nl of bel (06-28143872). Ben je klaar voor je wijnreis? 

E-mailen
Bellen
Info