Wijnproeverij

Wat is er leuker dan een gezellige avond (of middag) met vrienden of collega’s, heerlijke wijn en er nog iets van opsteken ook! Als dat goed klinkt, reserveer dan een wijnproeverij via DROF WIJN

(straks… als het allemaal weer veilig kan).

Er zijn altijd goede argumenten voor een wijnproeverij ! Een verjaardag, een gezellige avond met vrienden of buren, teambuilding met je afdeling of bedrijf, als onderdeel van een vrijgezellen dag of feest. En wellicht wil je nieuwe wijnen voor je privécollectie selecteren.

Er zijn diverse thema’s te bedenken. Wat denk je van Italië? Van Noord-Italiaanse Valpollicella, naar Chianti uit Toscane en Primitivo uit Puglia. Of een trip langs de Loire en de Rhône in Frankrijk. Wellicht wil je een wereldreis maken en proeven we wijnen uit Noord -en Zuid Amerika, Australië en Zuid-Afrika. Of je hebt een dessert -en kaasbuffet voor je gasten in gedachten en wil daar mooie dessertwijnen en port bij serveren.

 Ik alle gevallen neem ik jou, en je gasten, mee in de intrigerende wereld van de wijn. Ik vertel over het verbouwen en produceren van wijn, leer je hoe je professioneel kunt proeven en wijn kunt beoordelen op een leuke en makkelijke manier en ik deel veel wijnweetjes. Want wijn heeft raakvlakken met heel veel onderwerpen: geschiedenis, biologie, gastronomie, klimaat, duurzaamheid etc. En het gaat altijd om bevlogen mensen en hun passie voor wijn!

Vooraf bespreken we een thema dat aansluit bij jouw wensen, het aantal personen en welke van de drie onderstaande voorbeelden voor jou het beste past. Ook bepalen we het niveau. Zijn het allemaal beginnende wijnliefhebbers of echte wijnconnaisseurs. Ik pas de wijnen en informatie daar graag op aan. Maar ook als je een ander plan hebt, hoor ik het graag. Ik denk graag mee. Er is altijd wel iets te bedenken wat precies bij jouw wensen aansluit.

Drof Wijn Special – voor minimaal 8-20 personen (€27,50 per persoon)

  • Inclusief acht wijnen, glazen (dus geen afwas), spuwbakjes (voor als je niet alles doorslikt), stokbrood (om tussendoor smaken te neutraliseren), waterflessen en proef -en aromaformulieren.

Drof Wijn Premium – voor minimaal 8-20 personen (€35,00 per persoon)

  • Inclusief acht wijnen, glazen (dus geen afwas), spuwbakjes (voor als je niet alles doorslikt), stokbrood (om tussendoor smaken te neutraliseren), waterflessen en proef -en aromaformulieren. Maar nu neem ik ook wijn & spijs proefhapjes mee (fruit, kaas, olijven, charcuterie en chocolade).

Drof Wijn Advanced - voor minimaal 8-20 personen (€42,50 per persoon)

  • Inclusief acht wijnen (nu met premiumwijnen!), glazen (dus geen afwas), spuwbakjes (voor als je niet alles doorslikt), stokbrood (om tussendoor smaken te neutraliseren), waterflessen en proef -en aromaformulieren. Ook nu neem ik wijn & spijs proefhapjes mee (fruit, kaas, olijven, charcuterie en chocolade).

En dan nog dit. Jij regelt de locatie (bij iemand thuis of op een locatie). Bij aantallen boven de 20 personen overleggen we – afhankelijk van jouw wensen - over een afwijkende (lagere!) prijs per persoon. De bovenstaande voorbeelden gaan uit van een totale duur van ca. 2 uur. In overleg kunnen we daar van afwijken. Bovenop de genoemde kosten komt een reiskostenvergoeding (25 cent per km) en belast ik eventuele parkeerkosten door. Het is belangrijk dat ik dichtbij de locatie kan parkeren in verband met de materialen die ik bij me heb.

Ben je klaar voor je wijnavontuur? Bel je vrienden, familie of collega's en neem contact op met mij via het contactformulier op deze site. Ik neem daarna contact met je op om al je wensen met je door te nemen. En dan is het uitkijken naar het moment waarop we elkaar treffen, want het drinken van mooie wijn is extra leuk als je het met anderen kunt delen. Ik heb er zin in! 

E-mailen
Bellen
Info