OVER DROF WIJN

Maarten van Droffelaar:

“ Als register-vinoloog (https://winebusiness.nl/nieuw-kwaliteits-register-vinologen/ ) (en magister vini i.o.  https://wijnacademie.nl/magister-vini/opleiding-magister-vini ) kom ik in aanraking met de mooiste wijnen ter wereld. Ik geef ik al geruime tijd wijnadviezen en lever mooie wijnen aan vrienden en familie. Ik wil mijn werkterrein verbreden. Kan ik iets voor jou betekenen? ”

Wijn is geen mechanisch product, maar het gevolg van de optelsom van bevlogen wijnboeren, prachtige eeuwenoude geschiedenis, klimatologische uitdagingen, indrukwekkende wijnbouwgebieden en zorgvuldig gecultiveerde druivenrassen. Aangestoken door het enthousiasme van inspirerende wijnprofessionals begon ik mijn vrouw, familie en vrienden te vertellen over wijn en liet ik ze meegenieten van de mooiste wijnen waarmee ik in aanraking kwam. En dat gevoel wil ik nu ook doorgeven aan wijnliefhebbers zoals jij! 

Ik krijg namelijk vaak de vraag welke wijnen ik kan aanbevelen. Daarom heb ik op deze  site een aantal witte -en  rode wijnen geplaatst. Alle wijnen zijn zorgvuldig (en met zeer veel plezier) geproefd en uitgekozen. Met deze selectie is er voor iedere smaak een wijn beschikbaar. Ik wil je daar graag over adviseren. En deze wijnen zijn het hele jaar beschikbaar. Tegen goede voorwaarden en allemaal met een mooi verhaal! Dat kan gaan over een uniek wijnbouwgebied, over zeldzame regionale druivenrassen, opstandige -of juist intens naar perfectie speurende wijnboeren of andere zaken die de wijn extra emotie en gevoel meegegeven. En dat proef je! Uitgangspunten zijn dat het in de smaak en geur uitmuntende wijnen zijn met een mooie prijs-kwaliteitsverhouding. 

Bovendien zijn er altijd meer wijnen beschikbaar dan degene die op de site staan. Buiten de site kan ik enkele bijzondere wijnen leveren die worden geschonken in de beste restaurants in België en Nederland. Vaak zijn ze niet (tot nauwelijks) te verkrijgen in Nederland. Dat betekent dat je echt een unieke wijn hebt, van geweldige kwaliteit en complexiteit, tegen een scherpe prijs en met een mooi verhaal!

Maar dat is niet alles. Enkele malen per jaar zal ik een mailing uitsturen met enkele zeer bijzondere aanvullende wijnen die zeer geschikt zijn voor het betreffende seizoen. Die mailingen verschijnen in maart (voorjaar), mei (zomer), augustus (najaar) en november (kerst). 

Betalingen gaan  eenvoudig via een Tikkie. Vanzelfsprekend kan ik na de betaling ook een factuur voor je maken. De prijzen op de site zijn bedragen per fles (inclusief BTW). Wanneer je 6+ flessen van een bepaalde wijn besteld krijg je korting! Leveringen in Utrecht zijn gratis. Als de wijn dient te worden verstuurd komen er verzendkosten bij (€5,95 tot 6 flessen, daarboven op aanvraag. Verzending via DPD).

Omdat ik me kan voorstellen dat het maken van een keuze erg ingewikkeld is, kan ik je daarin adviseren. Vul daarvoor het contactformulier in en ik neem contact met je op. Dat kan bijvoorbeeld ook om een aantal wijnen voor je te selecteren voor een etentje waarbij je je gasten wilt verrassen met prachtige wijn die is afgestemd op jouw menu. 

Waarom DROF WIJN:

  • PERSOONLIJK WIJNADVIES AFGESTEMD OP JOUW VOORKEUREN;
  • BETAALBARE WIJNEN;
  • GERENOMMEERDE WIJNHUIZEN EN ICONISCHE WIJNGEBIEDEN;
  • GRATIS WIJN– SPIJSADVIES;
  • GRATIS LEVERING AAN HUIS (IN ZIJDEBALEN).

Maak kennis met deze schitterende wijnen... 

WANT.HET.LEVEN.IS.TE.KORT.OM.SLECHTE.WIJN.TE.DRINKEN.

E-mailen
Bellen
Info