WIJNDOCENT
/ WIJNVERKOOP / WIJNADVIES

Bij DROF WIJN profiteer je als consument (of zakelijk partner) van een aantal voordelen die je elders niet hebt:

  • Alle betaalbare wijnen tegen zeer gunstige voorwaarden. Bij aankoop van een doos (zes flessen) altijd korting;
  • Gratis levering aan huis (in Utrecht en Meteren e.o.);
  • Een zorgvuldig samengestelde selectie topwijnen van zeer goede wijnhuizen;
  • Desgewenst gratis wijn-spijsadvies bij aankoop van een DROF WIJN;
  • Desgewenst persoonlijk wijnadvies afgestemd op jouw voorkeuren;
  • Een informatiesheet bij elke wijn met aanvullende informatie over het wijnhuis, de streek, vinificatiemethode, druif of andere interessante informatie;
  • Nieuwsbrief met maandelijks meer informatie, aanbiedingen en voordelen.

Maarten van Droffelaar:

“ Als register-vinoloog (https://winebusiness.nl/nieuw-kwaliteits-register-vinologen/ ) (en magister vini i.o.  https://wijnacademie.nl/magister-vini/opleiding-magister-vini ) kom ik in aanraking met de mooiste wijnen ter wereld. Dat hoeven niet altijd de duurste wijnen te zijn, maar wel 100% wijnen met een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Alle wijnen op deze site heb ik persoonlijk geproefd en geselecteerd. Het is een relatief kleine selectie wijnen, maar iedere wijnliefhebber kan hier iets vinden waar hij/zij heel erg blij van wordt. Kom je er niet uit of wil je meer keuze? Bel even en ik kan je adviseren. Kan ik iets voor jou betekenen? ”

Wijn is geen mechanisch product, maar het gevolg van de optelsom van bevlogen wijnboeren, prachtige eeuwenoude geschiedenis, klimatologische uitdagingen, indrukwekkende wijnbouwgebieden en zorgvuldig gecultiveerde druivenrassen. Aangestoken door het enthousiasme van inspirerende wijnprofessionals begon ik mijn vrouw, familie en vrienden te vertellen over wijn en liet ik ze meegenieten van de mooiste wijnen waarmee ik in aanraking kwam. En dat gevoel wil ik nu ook doorgeven aan wijnliefhebbers zoals jij! 

Ik krijg namelijk vaak de vraag welke wijnen ik kan aanbevelen. Daarom heb ik op deze  site een aantal witte -en  rode wijnen geplaatst. En het aanbod wisselt regelmatig. Tegen goede voorwaarden en allemaal met een mooi verhaal! Dat kan gaan over een uniek wijnbouwgebied, over zeldzame regionale druivenrassen, opstandige -of juist intens naar perfectie speurende wijnboeren of andere zaken die de wijn extra emotie en gevoel meegegeven. En dat proef je! Uitgangspunten zijn dat het in de smaak en geur uitmuntende wijnen zijn met een mooie prijs-kwaliteitsverhouding. 

Bovendien zijn er altijd meer wijnen beschikbaar dan degene die op de site staan. Buiten de site kan ik enkele bijzondere wijnen leveren die worden geschonken in de beste restaurants in België en Nederland. Vaak zijn ze niet (tot nauwelijks) te verkrijgen in Nederland. Dat betekent dat je echt een unieke wijn hebt, van geweldige kwaliteit en complexiteit, tegen een scherpe prijs en met een mooi verhaal!

WANT.HET.LEVEN.IS.TE.KORT.OM.SLECHTE.WIJN.TE.DRINKEN.

E-mailen
Bellen
Info