WIJNDOCENT
/ WIJNVERKOOP / WIJNADVIES

WIJN PROEVERIJEN EN WIJN CURSUSSEN

 

DROF WIJN is volop bezig met WIJN PROEVERIJEN en WIJN CURSUSSEN

Een proeverij. Is dat ook iets voor jou? Leuke en leerzame wijnproeverijen bij jou thuis met vrienden of familie, op je werk met je collega’s (en partners) of in de sportkantine met je clubgenoten?
We hebben er allemaal behoefte aan om leuke dingen met elkaar te organiseren. En een wijnproeverij is dan een geweldig initiatief! Familie, vrienden, collega’s, de vrijmibo, leden van een vereniging, je verjaardag. Het voordeel is dat iedereen (vanaf 18 jaar) kan meedoen.


Voorbeelden van thema's zijn:

  • Proef de Verschillen: ontdek de 10 meest belangrijke wijnstijlen. Hoe kun je ze herkennen, hoe smaken ze en waarom verschillen ze van elkaar?
  • Zomerwijn: wijn voor bij de BBQ of op een terras. Verfrissend en fruitig, vol en romig, sprankelend en bruisend of rosé. Proef de zon in je glas.

Maar natuurlijk kunnen we ook gezamenlijk een ander   thema bedenken.

Een wijnproeverij duurt ca. 2-2,5 uur. De tijd is afhankelijk van het thema. Als er tegelijkertijd wordt gegeten is het vaak langer. En als de glazen nog niet leeg zijn kun je met elkaar natuurlijk nog gezellig napraten.
Hoe gaat het in zijn werk?
Stuur een mail naar wijn@drof.nl of bel (06-28143872). 

We overleggen dan wat jouw wensen zijn. Ook geef je door welke datum, hoeveel mensen en locatie je in gedachten hebt. Ik zorg dan voor een offerte. 

Voor de eerste zes maanden van het jaar geldt een gereduceerd tarief !

Een wijnproeverij is mogelijk vanaf 8 - 12 personen (tarief €25 pp), 12 - 24 personen (€20 pp) of vanaf 25 personen (€17,50 pp).
Ben je klaar voor je wijnproeverij?

 

E-mailen
Bellen
Info