WIJNDOCENT
/ WIJNVERKOOP / WIJNADVIES

WIJNPROEVEN in de GELDERLANDFABRIEK.

Datum: vrijdag 12 juli 2024

Tijd: 19:30 tot 22:30
Voor wijnliefhebbers is het soms moeilijk om een keuze te maken. Deze zomer is het weer de tijd voor lekkere borrel -en BBQ-wijnen, maar wat moet je kiezen? Er zijn onvoorstelbaar veel wijnen en al die verschillende druiven! 

Wijndocent en vinoloog Maarten van Droffelaar zal meer helderheid verschaffen. Je proeft acht verschillende wijnen en komt te weten hoe en waarom ze zo verschillen van elkaar. Van fris wit tot trendy rosé. En van heerlijke rode wijn voor bij de barbecue tot zoete wijn. En heel veel meer. Na deze proeverij heb je op een leuke en gezellige manier meer inzicht gekregen in de wijnwereld. En dat is interessant voor wijndrinkers met weinig kennis, maar ook voor mensen die al veel meer over wijn weten.

Natuurlijk kun je ook vragen stellen over andere wijn gerelateerde onderwerpen zoals “Hoe wordt wijn gemaakt?”, “Hoe lang kun je wijn bewaren?”, “Hoe kun je wijn met eten combineren?” en heel veel meer. Gezellig en leerzaam en nu voor het eerst ook in Culemborg!

De kosten zijn €27,50 per persoon. Dit bedrag is inclusief de Una Volta antipasti borrelplank (t.w.v. €7,50).

Na afloop heeft u de mogelijkheid om de gedronken wijnen tegen gunstige voorwaarden te bestellen.

Ben je er bij? Meld je dan snel aan! 

Aanmelden kan door op deze link te klikken. 

Bereikbaarheid:
De Gelderlandfabriek
Adres: Stationsweg 7, 4101 NG Culemborg
Er is voldoende parkeergelegenheid bij het station (beperkt vlak voor de deur) en de locatie ligt naast het treinstation van Culemborg. Dus ideaal voor mensen die met het openbaar vervoer komen!

E-mailen
Bellen
Info