(Scroll naar beneden voor online wijnverkoop. Ook mogelijk om een gemengde doos samen te stellen. Daarvoor even contact opnemen.)

AANBIEDING:

1 doos (6 flessen) - 5% korting

2 dozen (12 flessen) - gratis fles wijn (uit dezelfde prijscategorie)

3 dozen (18 flessen) - gratis fles wijn (uit hogere prijscategorie)

Maarten van Droffelaar

- Gecertificeerd Register-Vinoloog en Magister Vini i.o. (hoogste wijnopleiding in Nederland);

  • Professioneel wijnadvies (wijnen bij feestelijk diner, samenstellen of aanvullen wijnvoorraad, training zwarte brigade, samenstellen wijnkaart etc.);
  • Workshops (Basis van Wijn, Blindproeven Kun Je Leren, Kies Wijn Bij Het Eten etc.);
  • Proeverijen en wijnactiviteiten voor thuis of op locatie met verschillende thema's zoals landen, druiven of beroemde wijnregio's (La Douce France, Ciao Italia, Viva España, Bourgogne vs. Bordeaux etc.). Ook een mooie combinatie van plezier en informatie tijdens een zakelijk evenement, jubileum of product presentatie;
  • En ONLINE VERKOOP (met gratis levering aan huis in Utrecht en Meteren e.o.).

Daarnaast ben ik professioneel event -en projectmanager (organisatie en uitvoering) en heb ik zeer veel ervaring als marketeer en (commercieel en creatief) manager in de entertainment en zorg.

Omdat het altijd tijd is voor goede wijn hieronder een zorgvuldig samengestelde selectie van mooie wijnen met een sublieme prijs-kwaliteitsverhouding.

Bestellen kan door het bestelformulier op deze site te gebruiken, maar appen, mailen, bellen of roepen kan ook...


DROF WIJN KOPEN

"Wijnen met een Verhaal"

MOUSSEREND & ROSE

Een geweldige, en zeer betaalbare mousserende cava! En drie zalmroze Rosé's in verschillende prijscategorieën, maar alle drie het proberen waard.

HEERLIJK WIT

Wijnen voor minder dan €10. Niet alleen lekker en zorgvuldig geselecteerd, maar ook betaalbaar! Wie zegt dat goede wijn voor minder dan een tientje niet bestaat, moet deze exemplaren eens proberen!

HEERLIJK ROOD

Een mooie collectie van zeer betaalbare rode wijnen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Om lekker bij te eten of om heerlijk mee na te tafelen. Prijzen tot €10.

PRACHTIG WIT

Voor de wijnliefhebber die geniet van kwalitatief goede wijn, van gerenommeerde wijnmakers uit beroemde wijngebieden. Kwaliteit! En toch betaalbaar met een verkoopprijs tussen de €10 en €20

PRACHTIG ROOD

Prachtige rode wijnen voor wijndrinkers die van mooie wijn houden. Kwalitatief zeer mooie wijnen met een verrassend betaalbare verkoopprijs tussen €10 en €20.

KLASSIEK WIT

De overtreffende trap, maar ook nu tegen zeer scherpe prijzen! Machtige prijswinnende witte wijnen voor de momenten waarop je extra wilt genieten. Ik kan je desgewenst adviseren om een wijn te selecteren die is afgestemd op jouw smaakvoorkeuren! Prijs per fles vanaf €20.

KLASSIEK ROOD

De mooiste, complexe rode wijnen als begeleiding van steeds langer wordende avonden. Elke slok is een feest. Alle wijnen zijn geselecteerd op kwaliteit en hebben een scherpe prijs vanaf €20 per fles.E-mailen
Bellen
Info