DROF WIJN KOPEN

"Wijnen met een Verhaal"

DESSERT & MOUSSEREND & ROSE

Mooie mousserende wijnen. Twee geweldige cava's en een magnifieke champagne. Ook bij het nagerecht past mooie wijn. Voor de chocoladeliefhebbers Banyuls en voor de fruitige desserts een prachtige witte dessertwijn.

HEERLIJK WIT

Wijnen voor minder dan €10. Niet alleen lekker en zorgvuldig geselecteerd, maar ook betaalbaar! Wie zegt dat goede wijn voor minder dan een tientje niet bestaat, moet deze exemplaren eens proberen!

HEERLIJK ROOD

Een mooie collectie van zeer betaalbare rode wijnen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Om lekker bij te eten of om heerlijk mee na te tafelen. Prijzen tot €10.

PRACHTIG WIT

Voor de wijnliefhebber die geniet van kwalitatief goede wijn, van gerenommeerde wijnmakers uit beroemde wijngebieden. Kwaliteit! En toch betaalbaar met een verkoopprijs tussen de €10 en €20

PRACHTIG ROOD

Prachtige rode wijnen voor wijndrinkers die van mooie wijn houden. Kwalitatief zeer mooie wijnen met een verrassend betaalbare verkoopprijs tussen €10 en €20.

KLASSIEK WIT

De overtreffende trap, maar ook nu tegen zeer scherpe prijzen! Machtige prijswinnende witte wijnen voor de momenten waarop je extra wilt genieten. Ik kan je desgewenst adviseren om een wijn te selecteren die is afgestemd op jouw smaakvoorkeuren! Prijs per fles vanaf €20.

KLASSIEK ROOD

De mooiste, complexe rode wijnen als begeleiding van steeds langer wordende avonden. Elke slok is een feest. Alle wijnen zijn geselecteerd op kwaliteit en hebben een scherpe prijs vanaf €20 per fles.E-mailen
Bellen
Info