WIJNDOCENT
/ WIJNVERKOOP / WIJNADVIES

WIJNPROEVEN in de PLUK.

DATUM: Vrijdag 5 juli 2024

Tijd: 19:30 tot 22:30

Vinoloog en wijndocent Maarten van Droffelaar laat je veel verschillende wijnen proeven. 

  • Heerlijke frisse witte terraswijnen. Lekker verkoelend of dorstlessend op het terras of bij een gezellige lunch. 
  • Rosé drinken we in Nederland bijna uitsluitend in de zomer. Tijdens deze proeverij proef je enkele verschillende rosés om je favoriete stijl te ontdekken. 
  • Bij een barbecue of zomers diner kan een goed glas rode wijn voor een gelukzalig moment zorgen. Lekkere volle rode wijn, maar ook minder zware fruitige rode wijn. Je gaat van alles proeven tijdens deze proeverij!

 Maarten zal van alles vertellen over het maken van wijn en over de invloed van het klimaat op wijn. Ook zal hij proberen al uw (wijn)vragen te beantwoorden. Gezellig en leerzaam. Laat de zon maar schijnen!

De kosten zijn €22,50 per persoon.
Daarnaast kun je een heerlijke borrelplank reserveren voor €7,50 per persoon. Hiernaast staat een afbeelding van een 2-persoons borrelplank.

Na afloop heeft u de mogelijkheid om de gedronken wijnen tegen gunstige voorwaarden te bestellen.

Ben je er bij? Meld je dan snel aan! Dat kan door een mail te sturen naar  wijn@drof.nl (klik op dit adres om uw mailprogramma te openen) of door te bellen (mobiel 06 2814 3872).
Vermeld bij uw reservering s.v.p. duidelijk uw naam, mobiele nummer, mailadres, aantal personen en aantal borrelplanken.

Bereikbaarheid:

De Pluk Geldermalsen

Adres: Rijksstraatweg 64, 4191 SG Geldermalsen
Er is voldoende parkeergelegenheid. 

E-mailen
Bellen
Info