WIJNDOCENT
/ WIJNVERKOOP / WIJNADVIES

Wijn Geven

Het behouden van klanten is voor bedrijven net zo belangrijk als het aangaan van nieuwe samenwerkingen. Daarom is het al jaren een goed gebruik om wijn als relatie(eindejaars)geschenk te geven. De fles wordt door je contactpersoon in zijn of haar persoonlijke omgeving gedronken. Dat betekent dat deze persoon een positief privémoment koppelt aan jouw bedrijf! En dat geldt natuurlijk ook voor je personeel. Gemotiveerde medewerkers zijn cruciaal bij het succes van elke onderneming. Persoonlijke aandacht en een blijk van waardering is daarbij heel belangrijk.

Graag denk ik met je mee om dit moment vorm te geven. En dat hoeft natuurlijk niet alleen aan het einde van het jaar! Hoe bijzonder is het om een mooi cadeau aan je belangrijkste klanten of medewerkers te geven vlak voor de zomer of in de herfst. Helemaal in deze uitdagende tijd!

Dat kan door wijnen te selecteren met een specifiek thema (dat wellicht aansluit bij projecten of ontwikkelingen in je bedrijf). Mogelijke thema’s zijn: duurzaamheid (biologische of zelfs veganistische wijn), bepaalde landen (wellicht zijn er nieuwe afnemers in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Bulgarije etc.), nationaal/lokaal (alleen Nederlandse wijnen – van uitstekende kwaliteit), etc. De mogelijkheden zijn oneindig. En dat geldt ook voor de kosten. Vanaf €7,50 tot tientallen euro’s per fles. Vanzelfsprekend zal de complexiteit en kwaliteit van de wijn altijd optimaal zijn, maar het spreekt voor zich dat een wijn van €7,50 een andere belevenis heeft als een iets duurdere wijn.

Ook is het mogelijk om het geschenk te personaliseren. Dat kan door middel van een prachtige houten kist met schuifdeksel (voor 1 t/m 6 flessen), een kartonnen verpakking met het logo van jouw bedrijf (deze verpakking is via PostNL te versturen) of zelfs door een houten kist te laten maken met een brandmerk van jouw bedrijf. Vanzelfsprekend hebben sommige voorbeelden een langere productietijd.

Bovendien kan ik ook zorgen voor een pakket met andere kwaliteitsproducten zoals charcuterie, truffels, foie gras, noten, olie en azijn etc.

Als laatste idee kun je het geven van de wijn ook extra bijzonder te maken door het te koppelen aan een wijnproeverij. Je nodigt de gasten uit op een mooie locatie, zorgt voor een gezellige ambiance en ik kom met wijn (en desgewenst kleine hapjes). Ik vertel (aan de hand van het gekozen thema) over de wijnen, ga met de mensen op zoek naar hun eigen wijnprofiel of leer mensen professioneel wijn te proeven. Vervolgens krijgen de gasten bij vertrek een mooi wijnpakket om thuis van te genieten.

Voor meer informatie of om van bedachten te wisselen kun je me bellen of mailen via het contactformulier. 

E-mailen
Bellen
Info